Wie we zijn?

Kort samengevat: Kevin en Andy (of Andy en Kevin, mag je zelf kiezen).

Iets minder samengevat: in 2004 begonnen we beiden aan de opleiding diergeneeskunde in Antwerpen. Daar werden we al snel – naast studiegenoten – vrienden, vervolgens goede vrienden, dan héél goede vrienden en uiteindelijk sloeg er in 2005 een speciale vonk over. Sindsdien hebben we samen al op tal van plaatsen gewoond (Antwerpen, Deinze, Gent, Betekom, Wilsele en Loenhout) wat gedeeltelijk kan verklaren waarom we zo graag heel België willen zien en niet enkel onder onze eigen kerktoren willen blijven. Onze gedeelde liefde voor natuur en dieren uit zich in onze 2 honden – Kobe (een chowchow) en Hjørdis (een Oud-Duitse herder) – en in onze hobby – die misschien eerder wordt toegeschreven aan gepensioneerden (zo hip zijn we dus) –, wandelen. Vooral de natuur opzoeken ligt ons meer dan steden en drukte. Vandaar dat je in de meeste van onze blogs informatie en inspiratie zal kunnen vinden voor trektochtjes in het groen.

Collage van posts van het Instagramaccount van Andy.

@andywtrs

Geboren op 29/04/1986 in Zoersel. Studeerde af als agro- en biotechnoloog aan de HoGent in 2010. Werkt nu deels als project manager & SEA expert bij Websteak Marketing in Hove, deels als freelancer. Woont nu in Loenhout (Wuustwezel), maar heeft daarvoor ook in Wilsele, Betekom, Gent, Deinze, Antwerpen en Wijnegem gewoond. Is een beetje een geek als het op het weer aankomt.


Collage van posts van het Instagramaccount van Kevin.

@kevvevt

​Geboren op 31/03/1986 in Schoten. In 2017 afgestudeerd als dierenarts aan de UGent. Werkt nu als mandaatsassistent aan de UAntwerpen. Woont nu in Loenhout (Wuustwezel), maar heeft daarvoor ook in Wilsele, Betekom, Gent, Deinze en Brecht gewoond. Is ook imker.